SÅ HÄR SÄGER MINA KUNDER:

"WOW-känsla igen Karin, vi älskar bilderna!! Så härligt att vakna upp en grå höstmorgon och titta på dessa vackra bilder. Tack!!"

/Elin

"Jag har aldrig gjort något liknande förut, men Karin var otroligt professionell och fick mig att slappna av och känna mig riktigt bekväm framför kameran - så pass att jag kom tillbaka i slutet av graviditeten och även tog nakna gravidfoton - och jag är suupernöjd med resultatet!!"

/Yeliz

"Jag måste bara skriva och säga vilken fantastisk fotograf du är! Inte bara genom bilderna som jag har sett utan också för hur du fick mig att känna mig. Jag kände mig så välkommen och trygg. Med massor av förslag och en plan för dagen kände jag mig väldigt speciell och tror verkligen att resultatet blir super. Det är allt detta man söker när man ska fotas med någon som man inte känner eller har mött förut. Tusen tack för ditt fina jobb idag. Nu sitter jag och väntar på bilderna med spänning".

/Emelie

"I Karins fotostudio känner man sig alltid så välkommen och trygg. Här finns aldrig någon stress. I sin studio har hon lyckats skapa en så fin harmonisk känsla och med hennes fantastiska passion, lugn och tålamod lyckas hon fånga de där fina ögonblicken precis som man önskar. Lika bra som Karin är på att lyssna på mina önskemål är hon också på att komma med kreativa idéer under fotograferingen. Hon har en fantastisk känsla för detaljer och har massor av rekvisita för att skapa den rätta känslan i bilderna."

/Leona med mamma

"Vi är så nöjda med våra personalbilder som Karin har tagit. Smidig kommunikation, trevligt bemötande och riktigt fina foton. Professionella,  personliga och enhetliga bilder förhöjer nu intrycket av företagets webbsida. Vi rekommenderar varmt Karin som fotograf av era företagsbilder."

/MIND Sthlm 

©2019 by Karin Leijon. Proudly created with wix.com