top of page

FOTOGRAFERING

Jag är väldigt mån om att mina kunder ska få en bra upplevelse hos mig, från början till slut. Jag är med dig genom hela processen och ser till att själva fotograferingen blir en lika rolig upplevelse som bilderna blir vackra när de levereras till dig som färdig produkt.

Jag lägger mycket tid och energi på val av  fotoprodukter, rekvisita, fotograferingsplatser och efterbehandling av bilderna. Inför varje fotografering gör jag en moodboard, en planering av vilka bilder jag vill ta under fotograferingen. Har du egna idéer blir jag bara glad.

Målet är alltid att skapa det perfekta slutresultatet för kunden. Vacker finish, högkvalitativa produkter med en wow-känsla i bilderna. 

Kvalitet och personligt bemötande är oerhört viktigt för mig, därför lämnar jag ingeting åt slumpen.

MIN STUDIO

Min studio ligger i Nacka Strand i Nacka. Den är anpassas för olika typer utav fotograferingar. Här har jag flera olika bakgrunder, massor med rekvisita, nyföddkläder, barnkläder och gravidkläder att låna mm. Inför en nyföddfotografering värmer jag upp studion till ca 28 grader med värmefläkt. Värmen gör att bebisen kan fotograferas med lite eller inga kläder utan att bli kall.

I samband med fotograferingen får ni också se de olika produkter som jag erbjuder. Ni har då tid att fundera över vad ni vill göra för vackert av era bilder. Störst glädje har man av vackra tavlor och album att ha i sitt hem. För givetvis ska era fina bilder inte bara ligga i datorn, de ska njutas dagligen på vägarna och i album.

BILDVISNING

Efter fotograferingen väljer jag ut det bästa bilderna från vår fotosession. Jag redigerar

dem och bjuder in er till en bildvisning i min studio. Vid bildvisningen får ni titta och känna på de produkter som jag har valt ut till mitt sortiment och ni beställer 

de porträttprodukter som ni vill ha. Mina huvudprodukter är monterade och inramade kvalitetsprintade porträtt för vägg, samt vackra handgjorda album och Image Boxar. För att få ut det mesta värdet av er fotografering så brukar de flesta kunder köpa både digitala bilder och produkter.

bottom of page